Лан

Семена льна оптом из РоссииНаша компанија испоручује лан у земље Западне, Централне, Јужне и Источне Европе, као и Скандинавије; на листи наших купаца су компаније из Северне Африке, укључујући Египат, Алжир, Тунис, Либију; земље југоисточне Азије и, наравно, у: Казахстан, Белорусију, Прибалтик, Финску, Монголију, Украјину, Кину и др. Главни произвођач зрна које продајемо, углавном је из региона Русије; део висококвалитетних производа се купује у суседним земљама. На тај начин, постигнут је најбољи однос цене и квалитета производа.

Начини испоруке: друмски, железнички и водни транспорт.

Семе лана је познато по својој употреби у лакој индустрију, козметологији, кулинарству, медицини и другим пољима. Мала шака лана садржи норму витамина А, Е и Б .

Ланено семе садржи омега-3, омега-6 и омега-9 масне киселине.

Семе лана се пакује у вреће тежине 40 или 50 кг или у велике биг-бегове тежине од 0,8 до 1,5 тона за утовар у камионе или транспортне бродове. Ово паковање је најекономичније јер смањује трошкове утовара и транспорта зрна, а  и погодан је за истовар. Показало се у  пракси да чак и при транспорту житарица на велике удаљености, она остаје у првобитном облику без губитка квалитета.
مشاركة مع الأصدقاء:

Яндекс.Метрика