Извоз житарица из Русије

Автомобильный транспорт

Друмски транспорт

Тренутно можемо да вам понудимо извоз друмским транспортом по условима DAP или FCA.

Морской транспорт

Водни транспорт

Извоз наших производа водним транспортом вршимо из луке Санкт Петербург (Русија), Новоросијск (Русија); по условима FOB, CIF и CFR.

ЖД транспорт

Железнички транспорт

Наша компанија може послати робу железницом у одређеним вагонима. Ако је потребно, можемо натоварити контејнер у нашем складишту и послати га на потребну адресу.

Мультимодальные перевозки

Комбиновани транспорт

Можемо организовати превоз  користећи друмски, железнички и водни транспорт по најбољој маршрути до удаљених делова света.

На ваш захтев, наши стручњаци  ће вам помоћи при испоруци и понудиће најповољније услове.

Радимо са компанијама из различитих региона света. Дакле, друмским и водним транспортом испоручује се у земље западне и централне Европе: Немачку, Аустрију, Мађарску, Француску, Холандију и друге; Јужна Европа: Шпанија, Италија, Румунија, Хрватска, Грчка; Скандинавија: Норвешка, Шведска, Данска; земље Источне Европе: Украјина, Белорусија, Бугарска, Пољска, Словачка, Молдавија и др. Поред тога, водним транспортом се може испоручити зрно на велико у земље Северне Африке: Египат, Тунис, Алжир, Либију и друге; у земље југоисточне Азије: Вијетнам, Лаос, Камбоџа, Мјанмар, Источни Тимор и др. Ако је потребно, житарица се може послати у друге регионе и државе.

Житарица и семе уљарица се пакује у вреће од 40 и 50 килограма, или у биг-бегове тежине од 0,8 до 1,5 тона. Овакво паковање је прилично економично, смањује трошкове паковања, оптерећења и испоруке терета, а такође омогућава да се сачува житарица у оригиналном облику.

big_bag_3  meshok_1 Доставка семян льна оптом

Чак и када се шаље друмским и водним транспортом на даље растојање, житарица и семе задржавају свој изворни изглед који се може користити даље у производњи.
مشاركة مع الأصدقاء:

Яндекс.Метрика